Xtc voor onderweg

Vanavond ga ik naar de mannen toe die mij al menigmaal door een zware kilometer geholpen hebben: MUSE. Zet een van mijn favoriete nummers aan en weg ben ik. Ik krijg er zelfs zo abnormaal veel energie van dat het volgens mijn vriend net is alsof ik een xtc-pilletje gepopt heb.

Een run is het ideale moment om je oren eens lekker te verpesten. Niemand anders heeft er last van en het boost je energie. Het is dan ook nogal gek dat ik sinds de Dam tot Dam nog steeds op dezelfde playlist loop. Hij doet het nog altijd goed, maar ik kan ondertussen ook wel weer iets nieuws gebruiken. Vooral nu ik wat langere afstanden moet gaan lopen. Tips zijn dan ook meer dan welkom!

Benieuwd naar mijn lijstje voor onderweg? Ik heb het grootste deel van mijn playlist in de onderstaande Spotify afspeellijst gezet.

Klik hier voor mijn Spotify afspeellijst en luister ‘m eens tijdens het lopen voor een energy kick >>> Let’s rock some DAM

Het is een mix van mijn geliefde Metric, Muse, Florence + the Machine, The Editors en – misschien wat vreemd, maar ik loop er heel fijn op – ook een nummer van Spinvis en Dido.

Het onderstaande nummer van Metric is momenteel favoriet en ik geloof dan ook dat dit het liedje was waar ik gister al playbackend op betrapt werd. Hij staat helaas niet op Spotify, dus vandaar de YouTube video. Enjoy!

Advertentie

One thought on “Xtc voor onderweg

  1. Pingback: De tofste running crew van Amsterdam | Words To Run By

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s