Dreamteam in Runner’s World

Dreamteam in Runner's World

Vanaf nu duurt het niet lang meer. Nog even en we worden door wildvreemden streng aangesproken als we een hap taart willen nemen of ons tempo iets verlagen tijdens een trainingsloopje door de buurt. Vandaag is namelijk het januarinummer van Runner’s World uitgekomen, met daarin maar liefst vijf pagina’s dreamteam. En zonder dat ik teveel op wil scheppen: wat een bijzondere en inspirerende mensen zitten er toch in mijn team!

Zo lees je in Runner’s World dat ons Chris ooit een wedstrijd over 106 kilometer liep, Caroline haar eerste marathon als een vijfenhalf uur durende hel omschrijft, maar de 42 kilometer toch als favoriete afstand noemt, Stevens pr op de marathon 2.28 is en hij met zijn 57 jaar een streeftijd van 2.43 heeft voor de R’dam marathon, Hans pas begin 2012 begonnen is met serieus lopen en toch al een marathon op zijn naam heeft staan en dat Udjen zelfs met vier kinderen nog tijd weet te vinden om te trainen.

Genoeg inspiratie dus om blogposts mee vol te schrijven, maar ik duik eerst even de RW in. Ik zag namelijk al een heel interessant artikel over het mogelijke einde van de schijf van vijf voorbijkomen, een bizarre wedstrijd in de jungle, looptechniektips en fijne columns (En het blijkt ook nog eens een triatlon special te zijn!).

Benieuwd of er ook nog iets van inspiratie uit mijn stukje te halen valt? Lees het hieronder:

Mijn interview in de nieuwste Runner's World

One thought on “Dreamteam in Runner’s World

  1. Pingback: 10 excuses om niet te lopen (en waarom ze niet geldig zijn) | Words To Run By

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s