Op zoek naar zacht

De laatste tijd lijken mijn lang verdwenen shin splints zin te hebben in een comeback. Het leek mij en trainer Rob een minder goed idee en dus kreeg ik van Rob de opdracht veel op zachte ondergrond te lopen. Nou deed ik af en toe al een stukje turf of gras in het park, maar voor de langere afstanden blijkt het nog best moeilijk te zijn.

Als een volleerd trail runner probeer ik heel stoer over wildbegroeide stukken te rennen waar modder en hondenpoep geen uitzondering zijn (beide lekker zacht), evenals kuilen, stenen en andere vreemde objecten die mijn weggetjes ongelijk maken. Het is niet altijd even handig, maar zachter dan asfalt en ergens ook wel uitdagend.

Vandaag stond er 1 uur en 45 minuten in de planning en dus had ik een zacht stuk dijk ingepland. Te doen wat betreft hobbeligheid, lekker rustig en lang dus ik kon me er in ieder geval een groot gedeelte van de tijd mee bezighouden. Dacht ik.

Blijkt dus dat heel Noord-Holland precies op mijn dijk gaat zitten vissen op mooie zondagen als deze. Ik weet ondertussen dat vissen een mannending is, de echte pro een capuchon op doet, je er een beetje moeilijk bij moet kijken en dat het blijkbaar normaal is om hardlopende meisjes ongegeneerd aan te staren.

Tips over lange zachte stukken zonder vissers zijn daarom meer dan welkom. En waar kan ik zo’n stoer vissersjasje met capuchon halen?

Daar zitten ze dan. Keihard mijn run te verpesten... aargh!

3 thoughts on “Op zoek naar zacht

  1. Pingback: Handleiding voor de thuisblijver | Words To Run By

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s