Running London – Nike Town

Gister gaf ik al een kleine tip voor als je Londen bezoekt en er gaat hardlopen. Vandaag tip twee: een bezoek aan Nike Town. Naast dit gigantische pand is onze eigen Nike store in de Kalverstraat een lachertje. Een aanrader dus voor de Nike-fans die niet genoeg hebben aan één schamel rekje met shorts.

De winkel zit midden op Oxford Street, dus je hoeft alleen maar naar boven te lopen bij tube station Oxford Circus of je ziet het statige pand al verschijnen. Los van de grote collectie bekijken kun je er ook je eigen schoenen ontwerpen en – het leukste van al – meerennen met de ‘We Run LDN crew’.  Er worden elke week twee runs georganiseerd. Op de dinsdag om zes uur mag iedereen meerennen, op donderdagen (ook zes uur) is er een speciale ladies editie.

Toen ik zelf meeliep werd ik direct opgenomen in de groep. Ga je alleen, dan hoef je dus niet bang te zijn dat je als outsider achter de rest aan hobbelt. Mooi meegenomen is dat je goede tips krijgt van de locals voor de rest van je bezoek aan de stad. Daarbij kun je dankzij de pacers de weg niet kwijtraken tijdens het rennen, iets waar ik wel bang voor was als ik alleen zou gaan rennen in deze grote stad.

Omdat het heel hard regende en al donker was heb ik helaas niet veel van de omgeving meegekregen. Een goede reden om in de zomer nog eens terug te gaan. Dus, wie gaat er mee?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s