Go team!

Eigenlijk durf je het niet van ze te vragen. Ze moeten van ver komen. Het wordt druk dus er is een kans dat ze jou niet eens zien (en andersom). Ze zullen daar uren staan wachten om jou één of hooguit een paar keer voorbij te zien flitsen. Misschien gaat het regenen en dan staan ze daar maar… En toch, toch is het zo fijn om een goede supportgroep langs de kant te hebben tijdens de marathon.

Gelukkig heb ik een stel hele lieve ouders, een enthousiaste zus en een geweldige groep vrienden die allemaal zelf aanboden om te komen. Er is al een plan opgesteld zodat ze op meerdere plekken kunnen aanmoedigen en m’n moeder blijft dingen herhalen als ‘we zijn sowieso al zo trots op je!’. Lief en fantastisch dat iedereen zo meeleeft. Bedankt allemaal!

Goede cheers van de zijlijn zijn namelijk ontzettend motiverend tijdens het lopen. Op het moment dat je er een beetje doorheen zit en ergens je naam hoort roepen, loop je opeens weer een stukje sneller, beter en meer rechtop. Mochten jullie dus ooit nog eens in de buurt van een run zijn, neem dan vijf minuten de tijd om naar random voorbijgangers te schreeuwen dat ze goed bezig zijn. Het zal worden gewaardeerd.

Zondag niet in de buurt van de marathon, maar doet er wel iemand mee die je zou willen aanmoedigen? Met deze Marathon Supporter kun je dat lui vanaf de bank doen. Vul het startnummer in (als je die niet weet kun je ook op iemands naam zoeken) en laat een berichtje achter. Tijdens de marathon verschijnt jou bericht dan op een scherm langs de kant.

D E     M A R A T H O N    S U P P O R T E R

– Mijn startnummer is F2415 –

Tijdens het trainen op de Nesciobrug

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s