Lopen op Lowlands

Bags are packed and I’m ready to go! Over minder dan een uur stap ik op de trein richting Biddinghuizen om drie dagen koffie te zetten op Lowlands (In het Douwe Egberts Koffiehuis, kom vooral gezellig langs!). Ik dacht dat trainen voor de marathon in de winter zwaar was (donker, koud, sneeuw), maar een zomertraining heeft ook zo z’n nadelen. Dat je acht uur staat te werken op een festival, daarna nog gaat dansen en ergens ook nog even zou moeten hardlopen bijvoorbeeld. Een heftige uitdaging, maar ik ga ‘m aan.

Elk festival neem ik netjes m’n schoenen mee (desnoods om er heftig op te dansen), maar dit keer is er ook echt een plan de campagne. Het idee is namelijk om met alle Running Junkies (die op Lowlands zijn) een stukje te gaan rennen op de zaterdag. We hebben namelijk niet voor niets een 195k challenge deze maand. Bij zulke serieuze plannen hoort een serieuze aanpak, dus behalve hardloopschoenen en sport-bh heb ik ook maar wat bananen en grapefruit ingepakt.

Ga je ook naar Lowlands en durf je het aan om een stukje mee te lopen? Hou Facebook of Twitter in de gaten voor een tijd en plaats. Tot morgen!

Bags are packed and I'm ready to go!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s