Oké daar ben ik weer

Guess who’s back?! Jep, ik inderdaad. De oplettende lezer had al even door dat het de laatste tijd wel erg rustig was op WordsToRunBy. Nu er steeds meer berichtjes binnenkomen met verzoeken tot nieuwe posts kan ik niet anders dan weer fanatiek aan de blog gaan. Bij dezen dus.

Wat ging er mis? Shit ging mis. Gedoe, gezeik… ik had even wat anders aan mijn hoofd. Maar hierbij sluit ik dat af en begin ik 2014 met een kick start, want wow wat ga ik lekker op loopgebied.

Mijn eerste run van het jaar was de donderdag na oud & nieuw. Een kort stukje rennen voor het eten was het plan. Het werd 18k en de meest toffe runervaring ooit (oké, los van mijn marathons dan). Runner’s high bestaat echt weet ik nu. Nog nooit liep ik zo soepel en had ik zo extreem het idee dat ik eindeloos door had kunnen rennen. Dat gevoel had ik al wel eens gehad, maar twee bruggen en wat tegenwind verder was het dan meestal weer weg. Dit keer niet.

Mijn playlist was perfect, het weer ook en ik had het geluk dat het Amsterdam Light Festival nog bezig was. Toen ik langs de Stopera kwam – waar allemaal lampjes stonden vanwege dat festival – sprong het heerlijk dramatische Lacrimosa aan. Holy shit, wat een vette ervaring. Je zou er bijna religieus van worden. Heel veel magischer kan hardlopen niet worden denk ik.

Plannen voor 2014? In ieder geval veel lopen en dan graag meer van dit soort momenten meemaken. Harder lopen ook en natuurlijk de marathon van Parijs. Laat ik daar maar eens beginnen. Dan komt het vast allemaal wel goed.

Oh en: HAPPY NEW YEAR!

Advertentie

2 thoughts on “Oké daar ben ik weer

  1. Pingback: 2014 in kilometers | Words To Run By

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s