Nike x Liberty

Ik kreeg een uitnodiging voor de (komt ‘ie. Mond vol:) Exclusive Pre-Sale Vogue Shopping Night, waar de Nike x Liberty Collection werd ge-pre-launcht. Oftewel: de nieuwste collectie van Nike in samenwerking met Liberty werd gelanceerd met fijne muziek (Spice Girls! TLC!), hapjes, drankjes en hippe mensen. Je kent het wel.

Misschien ken je Liberty London daarentegen niet en dus even wat Wikipedia: Liberty is een warenhuis op Regent Street en staat bekend om de meest fantastische grafische en bloemige prints die ze per meter op super mooie (chique) stoffen verkopen. Regelmatig zijn er samenwerkingen tussen Liberty en modemerken als Acne, Dr. Martens en Manolo Blahnik. Nike lanceerde al eerder een bijzondere collectie met het warenhuis en ook dit jaar is er dus weer een zomerlijn met veel schoenen, maar ook shorts, shirts en jasjes.

Na een kort rondje Google wist ik al: ik wil die schoenen. Eenmaal in het echt en vooral ook aan de voeten van Vogue’s Rinke wist ik 100% zeker: de schoenen gaan mee naar huis. Maar welke? De geweldige AirMax-editie of de lage sneakers? Ik heb er uiteindelijk bijna om moeten vechten, maar het werden dus deze. Opeens vind ik het niet zo erg meer dat blessures en hakken niet goed samengaan:

Advertentie

3 thoughts on “Nike x Liberty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s