About

Lopen, lopen, lopen. Zo’n vijf jaar geleden ben ik ermee begonnen dankzij vriendin en huisgenootje Maaike en sindsdien ben ik hooked. Waar het ooit begon met twee minuten lopen, twee minuten wandelen – in slobberbroek en hoodie – is running tegenwoordig onderdeel van mijn leven. Het geeft mij inspiratie, rust, energie en iets om trots op te zijn. Ik heb er een groep vrienden bij dankzij het lopen en ik voel me fit. Met muziek, of zonder. Langs stille wegen of juist door de drukte van Amsterdam. Op zoek naar vette graffiti’s of kalme natuur. Ik loop en loop en loop. Ondertussen heb ik er twee marathons opzitten en helaas ook een blessurejaar. Op dit blog deel ik mijn ervaringen, mooie runs, lekker eten en andere tips, oftewel: words to run by.

Verder schrijf ik elke maand een column voor Runner’s World en ben ik op het moment aan het training voor de marathon van Berlijn in september. Begin 2016 hoop ik samen met hardloopbuddy Hans Nijenhuis ons boek Run Baby Run af te hebben dat over die marathon gaat.

Fan van WordsToRunBy? Je kunt updates ontvangen via Twitter of Facebook en PicsToRunBy bekijken op mijn Instagramprofiel

Instagram

Vragen of opmerkingen zijn altijd welkom:

Words to run by

Nydia

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s